Rólunk

Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy rövid történeti áttekintéssel kezdjük Takarékszövetkezetünk bemutatását.
A GYÖNGYÖS-MÁTRA Takarékszövetkezet több, mint 50 éve áll a lakosság szolgálatában. 1985-ig 3 kirendeltsége volt a pénzintézetnek, majd a városon való kirendeltség nyitási lehetősége megnyitotta a fejlődés útját 1986-tól.
1986-ban a Heves megyei takarékszövetkezetek közül a Gyöngyöspata és Vidéke Takarékszövetkezet elsőként nyitott városon kirendeltséget.
1990-től pedig ugrásszerűen fejlődött a takarékszövetkezet.
Ezt követően az alábbi kirendeltségek nyíltak:
- 1991december 5. Gyöngyös, Kócsag út 32/3.
- 1995. július 5. erdőtelek
- 1997. július 21. Tenk
- 1997. július 21 Kömlő
- 1999. február 15. Hatvan
2000-ben a Gyöngyöspata és Vidéke Takarékszövetkezet új nevet vett fel:
 

GYÖNGYÖS-MÁTRA Takarékszövetkezet

2001-ben szövetséget kötött a Parád és Vidéke Takarékszövetkezettel, amely 2001. június 30-i hatállyal beolvadt a GYÖNGYÖS-MÁTRa Takarékszövetkezetbe.
2002. június 03. egri kirendeltség nyitása.
2003-ban a központtal Gyöngyösre költöztünk.
2007. szintén jelentős fordulat volt a pénzintézet életében: befogadta a Domoszló és Vidéke Takarékszövetkezetet.
Jelenleg tehát Heves megye területén 20 fiókkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, mint a megye meghatározó szövetkezeti hitelintézete.
Ügyfeleink a lakosságon túl a kis és középvállalkozások, önkormányzatok, egyéb szervezetek és napjainkban már egyre több fiatal is igénybe veszi pénzügyi szolgáltatásainkat.
A Takarékszövetkezet a pénzpiacon széles termékskálával szolgálja ki úgy a betéteseket, mint a hitelfelvevők igényeit, személyre szabott ingyenes pénzügyi tanácsadást is nyújtva. Korszerű számítástechnikai háttérrel és elektronikus szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

Takarékszövetkezetünk tagja a Takarékszövetkezeti Bankcsoportnak. A Takarékszövetkezetek évről évre növelve piaci részesedésüket, működési hatékonyságukat és jövedelmezőségüket a magyar hitelintézeti rendszer versenyképes szereplőivé váltak.
2010-től takarékszövetkezetünk részévé vált a TakarékPont együttműködésnek, amelynek célja a részt vevő takarékszövetkezetek erejének egyesítése. A TakarékPont együttműködésében részt vevő fiókokban az eddig jól ismert szolgáltatások mellett egységes banki, befektetési, lakás-előtakarékossági, biztosítási konstrukciókkal találkozhat. A TakarékBank által összefogott országos együttműködés nagyobb biztonságot és rugalmasságot jelent, emellett biztosítja, hogy Önök mindig a legversenyképesebb megoldásokkal találkozzanak.

Küldetésünk:
Takarékos megoldások pénzügyekben!

Fő jelmondatunk:
„Helyben, a helyiekkel, a helyiekért!”


Keressen bennünket, szolgáltatásainkról, azok kondícióiról, feltételeinkről bővebb információt nyújtunk fiókjainkban.
 

Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont